Informatie en voorwaarden

Informatie

Puntentellen is een merknaam van Madocke Warmond. Op deze website leert u hoeveel calorieën (of punten) u dagelijks kunt eten. U krijgt na verloop van tijd inzicht in de energiewaarde van uw dagelijkse voeding. Op weg naar de aanbevolen gezonde hoeveelheden om langzaam, maar blijvend af te vallen. Uitgangspunt zijn de adviezen van het Voedingscentrum in Den Haag.

Abonnementen op puntentellen hebben een proeftijd van twee dagen. Uw aanmelding hiervoor is geheel vrijblijvend en zal aan het einde niet automatisch worden verlengd. Pas na volle tevredenheid kiest u na de proeftijd voor een maand- of jaarabonnement.

Puntentellen is geschikt voor verschillende apparaten (desktops/laptops/smartphones). Alle communicatie wordt via een beveiligde verbinding verstuurd en opgeslagen in Nederland op de goed beveiligde server(s) van internetprovider Antagonist.

Voorwaarden voor het gebruik

Let op: Indien u jonger dan 18 jaar bent en u wilt afvallen, neem dan eerst contact op met uw huisarts of een diëtist.

Puntentellen.nl is zorgvuldig samengesteld door Madocke uit Leiden. De energiewaarden die puntentellen aan voedingsmiddelen geeft zijn bij benadering. Immers, niet alle boterhammen zijn even groot en niet iedereen gebruikt evenveel beleg. De meeste gegevens zijn afkomsting van het Nederlands Voedingsstoffenbestand van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Madocke kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten op deze website.

Contact- en bedrijfsgegevens

Puntentellen.nl

Kamer van Koophandel: 27351965
Vestigingsnummer: 000000761648
BTW-nummer: NL001643451B59

Adres

Puntentellen Madocke
Herenweg 39F
2361EC  Warmond

E-mail

info@puntentellen.nl

Mobiel nummer

Alleen voor dringende zaken s.v.p.: 06 528 667 08